Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!
Értesítjük, hogy a Kormányzati Portálon és az Ügyfélkapun 2017. 02. 22. (szerda) 22:00 órától 2017.02.23 (csütörtök) 02:00 óráig karbantartás lesz. Ezen időszak alatt a Kormányzati Portál és az Ügyfélkapu alá tartozó honlapok és szolgáltatások nem lesznek elérhetőek. Szíves megértését és türelmét előre is köszönjük!

Tisztelt Felhasználó!
Értesítjük, hogy a 2017. 02. 21. (kedd) 20:30 órától 22:00 óráig karbantartás lesz. Ebben az időintervallumban nem lehet e-személyi okmánnyal ügyfélkapus regisztrációt kezdeményezni, valamint a már meglévő regisztrációhoz kapcsolódó személyes adatokban módosítást végezni, vagy lekérdezni az abban szereplő adatokat. Továbbá szünetelni fog a gépjármű-lekérdező szolgáltatás és az Internetes Közigazgatási Szolgáltató Rendszer ügyindítási és időpontfoglalási funkciója is.
Szíves megértését előre is köszönjük!

MORZSÁK

TARTALOM:Időpontfoglalás okmányirodába / kormányablakba

A szolgáltatás lehetővé teszi az Ön részére, hogy időpontot foglaljon a rendszerbe bekötött okmányirodákba vagy kormányablakokba.

Okmányirodák esetén – az időpontfoglalás mellett – lehetőség van hatósági ügyek elektronikus előkészítésére is. Néhány ügy teljesen elektronizált, azaz az okmányirodában történő személyes megjelenés nélkül intézhető (pl. lakcímigazolvány, vezetői engedély és mozgáskorlátozottak parkolási igazolványának pótlása, adatszolgáltatás letiltása). Az okmányirodai időpontfoglalás regisztráció nélkül is igénybe vehető, az ügyindításhoz ügyfélkapus regisztráció szükséges.

Kormányablakok esetében kizárólag időpontfoglalásra van lehetőség az okmányirodai ügytípusok, valamint az 515/2013. (XII.30.) Korm. rendelet mellékletében felsorolt ügyek intézéséhez, ehhez ügyfélkapus regisztráció szükséges.

Kormányablakhoz történő időpontfoglalás esetén a rendszer átirányítja Önt a Kormányablak Internetes Időpontfoglaló Rendszerébe (KIR). A rendszerbe belépni Ügyfélkapun keresztül lehet. Amennyiben még nincs ügyfélkapus azonosítója, csak ügyfélkapus regisztrációra foglalhat időpontot!

Ügyfélkapu ikonSegítség, kapcsolat

Súgó ikon

Okmányirodai változások 2013-tól

Általános tájékoztató az internetes okmányiroda működéséről!

További segítség: Ügyfélvonal;

E-mail 1818@1818.hu;

24 órás telefonos segítség: 1818;

Külföldről: +36 (1) 550-1858

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Gyors és egyszerű eljárással időpontot foglalhat okmányirodába / kormányablakba elintézendő ügyében. A lefoglalt időpontban várakozás nélkül kerül sorra.

Az okmányirodai időpontfoglalás nem igényel regisztrációt, azonban a Kormányablak Internetes Időpontfoglaló Rendszerébe (KIR) belépni csak Ügyfélkapun keresztül lehet. Amennyiben még nincs ügyfélkapus azonosítója, a KIR rendszerében csak ügyfélkapus regisztrációra foglalhat időpontot!

Az Internetes Közigazgatási Szolgáltató Rendszerhez csatlakozott okmányirodák ügyfélszolgálatának tájékoztatója. Nézze meg egy adott okmányiroda címét, elérhetőségét, egy adott ügycsoportra vonatkozó információkat (nyitva tartás, elérhetőség, ügyintéző neve, stb.)