Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználók!

A Hibrid kézbesítési és konverziós rendszerben Hivatali Kapuról történő küldeményletöltés rendszerkarbantartás miatt 2019.07.22 05:00 és 18:00 óra között szünetel.

A karbantartás a küldemények előállítási határidejét nem veszélyezteti, a Hivatali Kapura beérkezett küldemények a karbantartás után kerülnek letöltésre, ennek eredményeként a befogadási igazolások később kerülnek kiállításra.

A karbantartás az Igénybevevők részéről nem igényel semmilyen módosítást a beküldésben.

Üdvözlettel:

Magyar Posta Zrt.

MORZSÁK

TARTALOM:MNB hitel- és lízingválasztó segédprogram

A szolgáltatás adatai Intézmény: Magyar Nemzeti Bank Regisztráció: Regisztrációt nem igényel Módosítás dátuma: 2013.10.22.

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon

A program célja, hogy segítse a tájékozódást a hitel- és lízingtermékek piacán. A személyes tájékozódást nem helyettesíti, de néhány egyszerű szempont és szűrőfeltétel megadásával átfogó képet nyújt a piacon elérhető finanszírozási lehetőségekről.

A program nem számolja ki egy konkrét konstrukció lehetséges törlesztő részletét, hanem a piacon megtalálható termékekről, azok igénybevételének kondícióiról, feltételeiről nyújt tájékoztatást az érdeklődő választása szerinti termékkörben. A törlesztő részletek alakulásáról, a kamat- és árfolyamváltozások várható hatásairól úgy kaphat információkat, ha a segédprogram adatait átvezeti a Hitelkalkulátorba.

Az itt kapott adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. A program a pénzügyi szervezetek által megadott adatok alapján számol, az adatokért az MNB felelősséget nem vállal. További, részletes információ és a program használatát bemutató segédlet az MNB honlapján olvasható.