Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználók!

A Hibrid kézbesítési és konverziós rendszerben Hivatali Kapuról történő küldeményletöltés rendszerkarbantartás miatt 2019.07.22 05:00 és 18:00 óra között szünetel.

A karbantartás a küldemények előállítási határidejét nem veszélyezteti, a Hivatali Kapura beérkezett küldemények a karbantartás után kerülnek letöltésre, ennek eredményeként a befogadási igazolások később kerülnek kiállításra.

A karbantartás az Igénybevevők részéről nem igényel semmilyen módosítást a beküldésben.

Üdvözlettel:

Magyar Posta Zrt.

MORZSÁK

TARTALOM:Működési engedély iránti kérelem (ÁNTSZ)

A szolgáltatás adatai Intézmény: Országos Tisztifőorvosi Hivatal Regisztráció: Regisztrációt nem igényel Módosítás dátuma: 2013.11.20.

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon

A működési engedélyt telephelyenként külön kell kérni a tevékenység végzésének helye szerinti Járási Népegészségügyi Intézettől vagy az OTH-tól a hatásköri megosztásra figyelemmel.

A végezni kívánt tevékenységet a kitöltési útmutató melléklete szerinti szakmákkal kell azonosítani.

Olyan tevékenység engedélyezhető, melynek végzése során olyan gyógyító eljárást alkalmaznak, mely eljárás Magyarország területén elfogadott eljárásnak minősül.

Az A lapból egyet kell a szolgáltatónak kitölteni, a B lapot telephelyenként kell kitölteni, a C lapot és a D lapot szervezeti egységenként kell mellékelni.