Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!
Értesítjük, hogy a Kormányzati Portálon és az Ügyfélkapun 2017. 02. 22. (szerda) 22:00 órától 2017.02.23 (csütörtök) 02:00 óráig karbantartás lesz. Ezen időszak alatt a Kormányzati Portál és az Ügyfélkapu alá tartozó honlapok és szolgáltatások nem lesznek elérhetőek. Szíves megértését és türelmét előre is köszönjük!

Tisztelt Felhasználó!
Értesítjük, hogy a 2017. 02. 21. (kedd) 20:30 órától 22:00 óráig karbantartás lesz. Ebben az időintervallumban nem lehet e-személyi okmánnyal ügyfélkapus regisztrációt kezdeményezni, valamint a már meglévő regisztrációhoz kapcsolódó személyes adatokban módosítást végezni, vagy lekérdezni az abban szereplő adatokat. Továbbá szünetelni fog a gépjármű-lekérdező szolgáltatás és az Internetes Közigazgatási Szolgáltató Rendszer ügyindítási és időpontfoglalási funkciója is.
Szíves megértését előre is köszönjük!

MORZSÁK

TARTALOM:Általános nyomtatványkitöltő program (ÁNYK)

A szolgáltatás adatai Intézmény: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Regisztráció: Regisztrációt nem igényel Módosítás dátuma: 2009.10.02.

PiktogramKapcsolódó anyagok

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon

Felhívjuk figyelmét, hogy a hatósági eljárásban használatos nyomtatványokat az Általános nyomtatványkitöltő (ÁNYK) programmal lehet kitölteni.

ÁNYK: Általános Nyomtatványkitöltő keretprogram (platformfüggetlen verzió)
ÁNYK súgó : ÁNYK - Abevjava nyomtatványkitöltő súgója
ÁNYK gyakorlati tudnivalói