Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a Kormányzati Portálhoz és az Ügyfélkapuhoz kapcsolódóan 2018.03.23-án (péntek) 22:00 órától 2018.03.24-én (szombat) 06:00 óráig karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Kormányzati Portál, valamint az Ügyfélkapu alá tartozó honlapok és szolgáltatások nem lesznek elérhetőek.

Szíves megértését és türelmét köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:Beszerzésekhez kapcsolódó adatszolgáltatási kötelezettség

A szolgáltatás adatai Intézmény: Miniszterelnökség Regisztráció: Regisztrációt igényel Módosítás dátuma: 2017.09.19.

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon

A Miniszterelnökség közleménye a közbeszerzési értékhatárok alatti értékű beszerzések 2017. év 2. félévére vonatkozó adatszolgáltatásával kapcsolatban

 

2017. szeptember 15.

A közbeszerzési értékhatárok alatti értékű beszerzések megvalósításával és ellenőrzésével kapcsolatos szabályokról szóló 459/2016. (XII. 23.) Korm. rendelet (továbbiakban: 459/2016. Korm. rendelet) 4. § (1) bekezdése alapján adatszolgáltatásra kötelezett Ajánlatkérőket tájékoztatjuk, hogy a 2017. július 1 – december 31-ig terjedő időszakra vonatkozó adatszolgáltatásukat az Általános Nyomtatványkitöltő Keretprogram (ÁNYK) segítségével kitölthető űrlapon tudják teljesíteni. Az űrlap a "Használom a szolgáltatást" gombra kattinta tölthető le. A beküldéshez Ügyfélkapus azonosítás szükséges.

A nyomtatvány letölthető és megtekinthető az ÁNYK-program segítségével. Felhívjuk a figyelmet, hogy az űrlapon kizárólag a vizsgált időszakban (2017. év 2. félévre) megkötött szerződések rögzítésére van lehetőség.

A nyomtatvány 2018. január 1-15. között küldhető be – az adatszolgáltatási kötelezettségét ezzel teljesíti Ajánlatkérő - ugyanezen Keretprogramon keresztül. Az ettől eltérő időpontban megküldött adatlapokat a rendszer törli.

Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy amennyiben a vizsgált félévben nincs olyan beszerzésünk, amely adatszolgáltatási kötelezettség alá esne, az erre vonatkozó (tehát nemleges tartalmú) nyilatkozatot is szükséges megtenni az ÁNYK-nyomtatvány felhasználásával.

Kérjük, hogy Ajánlatkérő az adatait következetesen (egyféleképpen) töltse ki valamennyi beszerzésével összefüggésben, névváltozatokat ne alkalmazzon.

Az ÁNYK használatával, működésével, beállításaival és hibáival kapcsolatos kérdéseire a http://nav.gov.hu/nav/letoltesek/tudnivalok_nyomtatvanykitolto_programokhoz.html oldalon találhat válaszokat, illetőleg kérdéseit az alábbi elérhetőségeken teheti fel: http://nav.gov.hu/nav/kapcsolat.

 

Kapcsolódó anyag:

A Miniszterelnökség 2017. június 1. napján közzétett közleménye a közbeszerzési értékhatárok alatti értékű beszerzések ellenőrzéséről.