Portál Navigáció


Portál al-navigáció


A Magyar Posta által nyújtott – elektronikus iratból hiteles papír alapú másolat készítése – KEÜSZ szolgáltatás befogadási igazolása a 2018.05.22. 04:30-tól 2018.05.22. 17:00-ig terjedő időszakban beérkezett küldemény-előállítási igények esetében késleltetve, az időszak végén kerül kibocsátásra, de mindenképpen biztosítva a munkanapon belüli visszaigazolást.
A hibrid konverziós szolgáltatás határideje a vonatkozó jogszabály (451/2016 Vhr. 126.§ (1) bekezdés) szerint 1 munkanap. A fentiek alapján a befogadási igazolás késleltetés a jogszabályi határidőt nem módosítja, így a művelet az elektronikus ügyintézési szolgáltatásokban semmilyen változást nem eredményez. A változás nem érinti az igények indítási lehetőségeit.
Tisztelettel: 
Magyar Posta
Posta Közigazgatási Levelezési Központ

MORZSÁK

TARTALOM:Bíróság - elektronikus ügyintézési portál

A szolgáltatás adatai Regisztráció: Regisztrációt igényel Módosítás dátuma: 2015.01.12.

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon

Az Országos Bírósági Hivatal elektronikus ügyintézési portálján keresztül érhető el - többek között - a Bírósági Elektronikus Tájékoztatási és Figyelmeztető Rendszere (BETFR). Ez egy olyan elektronikus értesítési rendszer, amely a peres felek és képviselőik számára - előzetes kérelmükre - információt nyújt peres ügyeik állásáról. A rendszer segítségével megtekinhetik az őket érintő ügyek meghatározott lajstromadatait és meghatározott eljárási cselekményekről elektronikus értesítést kaphatnak.

BETFR Felhasználói tájékoztatás

 

Az OBH lehetővé teszi a bíróságok ügyfelei számára, hogy kizárólag a panaszokat (közérdekű bejelentéseket NEM) személyes megjelenés nélkül, Ügyfélkapun keresztül, elektronikus űrlap használatával terjesszék elő. A panaszkezelési űrlap kitöltéséhez szükséges az ÁNYK program előzetes telepítése.

GYIK

 

Országos BÍrósági Hivatal - elérhetőségi adatok