Portál Navigáció


Portál al-navigáció


A Magyar Posta által nyújtott – elektronikus iratból hiteles papír alapú másolat készítése – KEÜSZ szolgáltatás befogadási igazolása a 2018.05.22. 04:30-tól 2018.05.22. 17:00-ig terjedő időszakban beérkezett küldemény-előállítási igények esetében késleltetve, az időszak végén kerül kibocsátásra, de mindenképpen biztosítva a munkanapon belüli visszaigazolást.
A hibrid konverziós szolgáltatás határideje a vonatkozó jogszabály (451/2016 Vhr. 126.§ (1) bekezdés) szerint 1 munkanap. A fentiek alapján a befogadási igazolás késleltetés a jogszabályi határidőt nem módosítja, így a művelet az elektronikus ügyintézési szolgáltatásokban semmilyen változást nem eredményez. A változás nem érinti az igények indítási lehetőségeit.
Tisztelettel: 
Magyar Posta
Posta Közigazgatási Levelezési Központ

MORZSÁK

TARTALOM:Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT)

A szolgáltatás adatai Regisztráció: Regisztrációt igényel Módosítás dátuma: 2017.02.16.

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon

Az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) egy európai uniós forrásból létrehozott egységes informatikai környezet, ami a legmagasabb fokú adat- és kibervédelemmel biztosít hatékony kommunikációt az egészségügyi ágazaton belül. A térhez két portálfelület tartozik, egy az egészségügyi szféra, másik a teljes lakosság számára.

A Lakossági Portál az EESZT lakosság számára is hozzáférhető portálfelülete, ahol - bejelentkezést követően - minden felhasználó kizárólag a saját egészségügyi adatait láthatja.  A belépés az Ügyfélkapun keresztül történik.

Bejelentkezés a Lakossági Portálra

  1. Kattintson a főoldal jobb felső sarkában található "Bejelentkezés" gombra.
  2. A megjelenő oldalon kattintson az "Ügyfélkapu bejelentkezés" gombra, és adja meg ügyfélkapus felhasználó nevét, valamint jelszavát.
  3. Sikeres ügyfélkapus bejlépést követően adja meg a TAJ-számát, majd kattintson a "Bejelentkezés" gombra.

Belépés után megismerheti, és bármikor elérheti, vagy letöltheti az Önnel kapcsolatos, EESZT-be kerülő egészségügyi dokumentumokat és adatokat.

Magyarország.hu