Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetben (a továbbiakban: OGYÉI) 2019. augusztus 16. napján 14:00 órától 18.00 óráig, valamint 2019. augusztus 17. és 2019. augusztus 19. közötti napokon 08:00 órától 12:00 óráig az elektronikus ügyintézés az informatikai rendszerek karbantartása miatt szünetel.

Megértésüket köszönjük!

MORZSÁK

TARTALOM:Elektronikus iratbetekintés a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala hatáskörébe tartozó szellemitulajdon-jogi tárgyú ügyekbe

A szolgáltatás adatai Intézmény: A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Regisztráció: Regisztrációt igényel Módosítás dátuma: 2011.03.16.

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon

Az SZTNH új iratbetekintési szolgáltatása – megfelelő kérelem és jogosultság igazolása esetén – hozzáférhetővé teszi ügyfeleink számára az iparjogvédelmi bejelentések és megadott oltalmak azon iratainak elektronikus változatát, amelyek megtekintése egyedi iratbetekintési kérelem alapján engedélyezhető.

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a személyes (nem elektronikus) iratbetekintés eljárási rendje változatlan marad, valamint hogy a bárki által (iratbetekintési kérelem nélkül) megtekinthető iratok feltöltése folyamatosan zajlik. Az ilyen módon nyilvánossá váló iratok az elektronikus nyilvántartásban – a későbbiek során – az ügy adatlapján található PDF ikonra való kattintással lesznek megtekinthetők.

Az elektronikus bejelentési, illetve egyéb kérelem benyújtására ügyfélkapu regisztrációval illetve elektronikus aláírással rendelkező ügyfelek részére van lehetőség. A bejelentést elektronikus úton is be lehet nyújtani, de nem kötelező, a kérelmező beadványát papír alapon, postai úton továbbra is elküldheti. Sem az elektronikus ügyintézés alkalmazása, sem annak mellőzése az ügyfél számára az eljárás folyamán semmilyen hátrányos következménnyel nem jár.

Amennyiben kérelmét elektronikus úton, Ügyfélkapu igénybevételével küldi be, az SZTNH elektronikus úton közli Önnel az eljárás során hozott döntéseit.

Részletes tájékoztatóért kattintson ide: http://epub.hpo.hu/e-aktabetekintes/?lang=HU