Portál Navigáció


Portál al-navigáció


A Magyar Posta által nyújtott – elektronikus iratból hiteles papír alapú másolat készítése – KEÜSZ szolgáltatás befogadási igazolása a 2018.05.22. 04:30-tól 2018.05.22. 17:00-ig terjedő időszakban beérkezett küldemény-előállítási igények esetében késleltetve, az időszak végén kerül kibocsátásra, de mindenképpen biztosítva a munkanapon belüli visszaigazolást.
A hibrid konverziós szolgáltatás határideje a vonatkozó jogszabály (451/2016 Vhr. 126.§ (1) bekezdés) szerint 1 munkanap. A fentiek alapján a befogadási igazolás késleltetés a jogszabályi határidőt nem módosítja, így a művelet az elektronikus ügyintézési szolgáltatásokban semmilyen változást nem eredményez. A változás nem érinti az igények indítási lehetőségeit.
Tisztelettel: 
Magyar Posta
Posta Közigazgatási Levelezési Központ

MORZSÁK

TARTALOM:Felsőoktatási felvételi jelentkezés

A szolgáltatás adatai Intézmény: Emberi Erőforrások Minisztériuma Regisztráció: Regisztrációt igényel Módosítás dátuma: 2012.02.24.

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon

Az e-felvételi internetes felsőoktatási jelentkezés, amelyet a www.felvi.hu oldalon keresztül érhet el. Az elektronikus formában benyújtott jelentkezés teljes mértékben egyenértékű a "hagyományos" (papír alapú) jelentkezéssel. Az e-felvételizőket a jogszabályok, illetve a felsőoktatási intézmények felvételi szabályzatai alapján ugyanazok a jogok illetik, és ugyanazok a kötelezettségek terhelik a felvételi eljárásban, mint a hagyományos módon jelentkezőket.

Ügyintézés lépései:

Regisztráljon a www.felvi.hu honlapon.

Jelentkezzen be a felvi.hu regisztrációjával.

Lépjen az „E-felvételi" linkre

Az oldalt olvassa el, és lépjen a „Regisztráció" linkre.

Adja meg azt a biztonsági kódot, melyet a regisztráció alkalmával e-mailen kapott, és kattintson a „Belépés"-re.

Töltse ki az űrlapot.

Véglegesítse jelentkezését Ügyfélkapu-regisztrációjával.

Az eljárási díjak kiegyenlítése banki átutalás vagy online bankkártyás fizetés formájában történik. Ha a felvételi eljárás során nem történik Ügyfélkapu-regisztrációval hitelesítés, akkor azt a felvételi jelentkezést a beadási határidőig papíron (postai úton) is teljesíteni kell.

Részletes leírást itt talál: Segítség