Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a Kormányzati Portálhoz és az Ügyfélkapuhoz kapcsolódóan 2018.03.23-án (péntek) 22:00 órától 2018.03.24-én (szombat) 06:00 óráig karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Kormányzati Portál, valamint az Ügyfélkapu alá tartozó honlapok és szolgáltatások nem lesznek elérhetőek.

Szíves megértését és türelmét köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:Földhivatali-nyilvántartás (nem hiteles, hiteles és e-tulajdoni lap online ügyintézés)

A szolgáltatás adatai Intézmény: Földművelésügyi Minisztérium Regisztráció: Regisztrációt igényel Módosítás dátuma: 2012.07.19.

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon

A számítógépes földhivatali-nyilvántartási rendszerből a hatályos jogszabályokban megállapított díjazás ellenében jelenleg a következő szolgáltatások vehetők igénybe:

 1. Tulajdoni lap I. rész
  ingyenes, havonta 20 letöltési lehetőséggel
 2. Elektronikus dokumentumként szolgáltatott nem hiteles tulajdoni lap
  Természetes személy számára évente két alkalommal az elektronikus dokumentumként szolgáltatott nem hiteles tulajdonilap-másolat lekérdezése ingyenes
 3. Elektronikus dokumentumként szolgáltatott e-hiteles tulajdoni lap
  3600 Ft/ingatlan
  Az elektronikus formában szolgáltatott hiteles másolatot a hosszú távú érvényesítés feltételeit biztosító minősített elektronikus aláírással van ellátva. Az ilyen módon hitelesített tulajdoni lap kizárólag elektronikus formában rendelkezik bizonyító erővel.
 4. Elektronikus dokumentumként szolgáltatott térképmásolat
  2400 Ft/ingatlan
  Az elektronikus formában szolgáltatott térképmásolat valamint az erről készített papír alapú másolat bizonyító erővel nem rendelkezik.

A földhivatali adatszolgáltatásokhoz kapcsolódó lekérdezési adatok naplózásra kerülnek! A naplóban rögzített adatok a következők:

 • természetes személy azonosító adatai
 • lekérdezett ingatlanadatok
 • igénybevett szolgáltatás típusa
 • dátum

A díjköteles lekérdezésekről készült "Elektronikus Bizonylat" a szolgáltatást követő naptól megtalálható a Lekérdezett dokumentumok között.