Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a Kormányzati Portálon és az Ügyfélkapun 2017. 02. 22. (szerda) 22:00 órától 2017.02.23 (csütörtök) 02:00 óráig tervezett karbantartás elmarad.
A karbantartás új időpontja: 2017. 03. 01. (szerda) 22:00 órától 2017.03.02. (csütörtök) 02:00 óráig.
Ezen időszak alatt a Kormányzati Portál és az Ügyfélkapu alá tartozó honlapok és szolgáltatások nem lesznek elérhetőek. Szíves megértését és türelmét előre is köszönjük!

MORZSÁK

TARTALOM:Igazságügyi szakértői névjegyzék

A szolgáltatás adatai Intézmény: Igazságügyi Minisztérium Regisztráció: Regisztrációt nem igényel Módosítás dátuma: 2015.03.11.

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon

Ma Magyarországon a vonatkozó jogszabályok alapján igazságügyi szakértői tevékenységet döntő többségében az erre feljogosított – ebben a névjegyzékben szereplő – természetes személyek és gazdasági társaságok, illetve e célra létesített igazságügyi szakértői intézmények végezhetnek.

A névjegyzékben nem szerepelnek az igazságügyi szakértői tevékenység folytatására feljogosított állami szervek, intézmények, szervezetek; a szakértői testületek illetve azok a természetes személyek vagy szervezetek, melyek eseti jelleggel, igazságügyi szakértő hiányában adhatnak szakvéleményt.

1.) Válassza ki a bal oldali menüpontok közül, hogy természetes személy igazságügyi szakértőre (szakértő), igazságügyi szakértői tevékenységet végző gazdasági társaságra (szakértői gazdasági társaság), vagy szakértői intézményre van-e szükség.

2.) Adjon meg egy vagy több keresési feltételt és írja be a képernyőn látható kódot (Captcha-kód).

3.) Kattintson a "Keresés" gombra.

 

Igazságügyi szakértői névjegyzékbe történő felvétel

Igazságügyi szakértők jogi oktatása és vizsgája 2015. évben

Igazságügyi szakértők alapismereti oktatása és vizsgája