Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a Kormányzati Portálon és az Ügyfélkapun 2017.01.23-án (hétfő) 22:00 órától 2017.01.24-én (kedd) 02:00 óráig karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Kormányzati Portál, valamint az Ügyfélkapu alá tartozó honlapok és szolgáltatások nem lesznek elérhetőek.

Szíves megértését és türelmét köszönjük.

 

MORZSÁK

TARTALOM:Iparjogvédelmi szakkönyvtár - SZTNH

A szolgáltatás adatai Intézmény: A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Regisztráció: Regisztrációt nem igényel Módosítás dátuma: 2006.06.15.

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon

Az Iparjogvédelmi Szakkönyvtár gyűjteménye közel 23 000 kötet könyvből, szakdolgozatokból, valamint külföldi és magyar szakfolyóiratokból áll.

Az online katalógusban a könyvtár teljes állománya fel van dolgozva - beleértve a szellemitulajdon-védelmi szakfolyóiratokban feltárt információkat is - és többszempontú, rugalmas visszakeresést tesz lehetővé. Az információk heti rendszerességgel kerülnek frissítésre.
Az új elektronikus katalógus számos korábban nem alkalmazható keresési lehetőséget biztosít. Alkalmas - többek között - a nyelvek szerinti szűrésre, megfelel annak az elvárásnak, hogy egy adott folyóiratban megjelent és feltárt valamennyi cikk adatai egy kereséssel legyenek megjeleníthetők, valamint lehetőséget nyújt a cikkek évek szerinti monitorozására is.