Portál Navigáció


Portál al-navigáció


A Magyar Posta által nyújtott – elektronikus iratból hiteles papír alapú másolat készítése – KEÜSZ szolgáltatás befogadási igazolása a 2018.05.22. 04:30-tól 2018.05.22. 17:00-ig terjedő időszakban beérkezett küldemény-előállítási igények esetében késleltetve, az időszak végén kerül kibocsátásra, de mindenképpen biztosítva a munkanapon belüli visszaigazolást.
A hibrid konverziós szolgáltatás határideje a vonatkozó jogszabály (451/2016 Vhr. 126.§ (1) bekezdés) szerint 1 munkanap. A fentiek alapján a befogadási igazolás késleltetés a jogszabályi határidőt nem módosítja, így a művelet az elektronikus ügyintézési szolgáltatásokban semmilyen változást nem eredményez. A változás nem érinti az igények indítási lehetőségeit.
Tisztelettel: 
Magyar Posta
Posta Közigazgatási Levelezési Központ

MORZSÁK

TARTALOM:Közös jogkezelők felügyelete és nyilvántartása

A szolgáltatás adatai Intézmény: A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Regisztráció: Regisztrációt igényel Módosítás dátuma: 2012.02.02.

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon

 

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának szolgáltatása két részből - űrlapok beküldésére szolgáló alkalmazásból és űrlapokból - áll.

Az alkalmazást eléri ezen az oldalon vagy kattintson a "Használom a szolgáltatást" menüpontra.

2012. január 1-jétől a közös jogkezelő szervezetek nyilvántartásával és felügyeletével kapcsolatos eljárásokban a Hivatal és az ügyfél elektronikus úton kötelesek kapcsolatot tartani egymással. A beadványokat a Hivatal által erre rendszeresített űrlap használatával kell elektronikus úton benyújtani.

A Hivatal a papír alapon, illetve elektronikus levélben érkezett beadványokat befogadni nem tudja.

Részletes tájékoztató