Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Közúti közlekedési információk – BKK

A szolgáltatás adatai Regisztráció: Regisztrációt nem igényel Módosítás dátuma: 2015.04.27.

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon

Valósidejű közúti közlekedési információk Budapesten. A BKK oldalán közzéteszi a forgalmi változásokat. Ezek az információk megjelennek a közösségalapú közlekedési és navigációs alkalmazáson, a Waze-en is, amit szintén elérhet a fenti szolgáltatással. A Waze ezen kívül összegyűjti és közzéteszi a felhasználók által rögzített bejelentéseket a közlekedési és forgalmi változásokról, így percre pontos közlekedési információkat találhat itt.

A szolgáltatás használatának menete:

  1. A BKK oldalán található térképen láthatja a BKK által jelzett útlezárásokat, forgalmi változásokat.
  2. A térkép mellett, jobb oldalon megtekintheti a híreket egyenként is. Egy hír kiválasztásakor a térkép csak az ahhoz kapcsolódó helyet mutatja majd meg Önnek.
  3. Amennyiben a Waze szolgáltatását szeretné elérni, kattintson a „Waze Élő térkép” feliratra. Ekkor a bal oldali térkép helyén a Waze térképe és információi jelennek meg.
  4. A kurzor mozgatásával kiválaszthatja azt a területet, amelyik érdekli, a megfelelő buborékra kattintva pedig leírást olvashat az adott forgalmi változásról.
  5. Amennyiben ismét a BKK-térképén szeretne böngészni, kattintson ismét a „Waze Élő térkép” feliratra, a jobb felső sarokban.