Portál Navigáció


Portál al-navigáció


A Magyar Posta által nyújtott – elektronikus iratból hiteles papír alapú másolat készítése – KEÜSZ szolgáltatás befogadási igazolása a 2018.05.22. 04:30-tól 2018.05.22. 17:00-ig terjedő időszakban beérkezett küldemény-előállítási igények esetében késleltetve, az időszak végén kerül kibocsátásra, de mindenképpen biztosítva a munkanapon belüli visszaigazolást.
A hibrid konverziós szolgáltatás határideje a vonatkozó jogszabály (451/2016 Vhr. 126.§ (1) bekezdés) szerint 1 munkanap. A fentiek alapján a befogadási igazolás késleltetés a jogszabályi határidőt nem módosítja, így a művelet az elektronikus ügyintézési szolgáltatásokban semmilyen változást nem eredményez. A változás nem érinti az igények indítási lehetőségeit.
Tisztelettel: 
Magyar Posta
Posta Közigazgatási Levelezési Központ

MORZSÁK

TARTALOM:Gazdálkodási napló (web GN) és Nitrát adatlap

A szolgáltatás adatai Regisztráció: Regisztrációt igényel Módosítás dátuma: 2010.09.29.

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon

 A „web GN” elektronikus benyújtása minden Agrár-környezetgazdálkodási intézkedésben részt vevő gazdálkodónak kötelező. Benyújtási határidő minden évben szeptember 01-től november 30-ig.

A Nitrát adatszolgáltatást a 2009/2010. gazdálkodási évtől kezdődően már elektronikusan is teljesítheti a gazdálkodó. Az adatszolgáltatás határideje szeptember 01-től december 31-ig.

A nyomtatványok elektronikus benyújtásához ügyfélkapus azonosítóra és jelszóra van szükség.