Portál Navigáció


Portál al-navigáció


A Magyar Posta által nyújtott – elektronikus iratból hiteles papír alapú másolat készítése – KEÜSZ szolgáltatás befogadási igazolása a 2018.05.22. 04:30-tól 2018.05.22. 17:00-ig terjedő időszakban beérkezett küldemény-előállítási igények esetében késleltetve, az időszak végén kerül kibocsátásra, de mindenképpen biztosítva a munkanapon belüli visszaigazolást.
A hibrid konverziós szolgáltatás határideje a vonatkozó jogszabály (451/2016 Vhr. 126.§ (1) bekezdés) szerint 1 munkanap. A fentiek alapján a befogadási igazolás késleltetés a jogszabályi határidőt nem módosítja, így a művelet az elektronikus ügyintézési szolgáltatásokban semmilyen változást nem eredményez. A változás nem érinti az igények indítási lehetőségeit.
Tisztelettel: 
Magyar Posta
Posta Közigazgatási Levelezési Központ

MORZSÁK

TARTALOM:Mikroelektronikai félvezető termék topográfiájának oltalmára irányuló bejelentés

A szolgáltatás adatai Intézmény: A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Regisztráció: Regisztrációt igényel Módosítás dátuma: 2011.03.16.

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon

A szolgáltatás két részből - Űrlapok beküldésére szolgáló alkalmazásból és űrlapokból - áll.

Az elektronikus bejelentési, illetve egyéb kérelem benyújtására ügyfélkapu regisztrációval illetve elektronikus aláírással rendelkező ügyfelek részére van lehetőség. A bejelentést elektronikus úton is be lehet nyújtani, de nem kötelező, a kérelmező beadványát papír alapon, postai úton továbbra is elküldheti. Sem az elektronikus ügyintézés alkalmazása, sem annak mellőzése az ügyfél számára az eljárás folyamán semmilyen hátrányos következménnyel nem jár.

Részletes tájékoztatóért kattintson ide: http://www.sztnh.gov.hu/szabadalom/topografia/