Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetben (a továbbiakban: OGYÉI) 2018. október 19. napon 14.00 órától 2018. október 20. napon 14.00 óráig az elektronikus ügyintézés az informatikai rendszerek karbantartása miatt szünetel.
Ezen időtartam alatt - bár az OGYÉI Hivatali Kapujára, valamint az iratanyagok beküldéséhez gyakorta használt CESP felületre - beküldhetők a beadványok, azok érkeztetése (átvételi elismervények visszaküldése), feldolgozása - a belső rendszerek leállása miatt -, csak az újraindulást követően, legkésőbb 2018. október 20-án 14 órától történik meg.

Megértésüket köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:Magyar Mérnöki Kamara névjegyzék

A szolgáltatás adatai Intézmény: Magyar Mérnöki Kamara Regisztráció: Regisztrációt nem igényel Módosítás dátuma: 2012.01.09.

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon

Napi frissítésű adatbázis a Magyar Mérnöki Kamra tagságáról

Az adatbázisban ellenőrizhetők a tagok adatai, jogosultságai, de kereshetők különböző jogosultságú szakemberek is. A 104/2006 (IV. 28.) Kormányrendelet alapján a tagok értesítési címét is nyilvánosságra kell hozni a kamarai névjegyzékben. A többi adat megjelenítéséről a tag maga nyilatkozhat. [(3) A mérnöki kamarák a névjegyzékben a szakmagyakorló nevén, szakképzettségén, értesítési címén és nyilvántartási számán kívül egyéb adatot – így különösen: a jogosult mely (rész)területeken igazoltan kiemelkedően gyakorlott – is közzé tehetnek az érintett személy beleegyezésével.)

Amennyiben a keresett személyt nem találják a névjegyzékben, szíveskedjenek megkeresni az illetékes területi kamarát!