Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználók!

A Hibrid kézbesítési és konverziós rendszerben Hivatali Kapuról történő küldeményletöltés rendszerkarbantartás miatt 2019.07.22 05:00 és 18:00 óra között szünetel.

A karbantartás a küldemények előállítási határidejét nem veszélyezteti, a Hivatali Kapura beérkezett küldemények a karbantartás után kerülnek letöltésre, ennek eredményeként a befogadási igazolások később kerülnek kiállításra.

A karbantartás az Igénybevevők részéről nem igényel semmilyen módosítást a beküldésben.

Üdvözlettel:

Magyar Posta Zrt.

MORZSÁK

TARTALOM:Magyar Mérnöki Kamara névjegyzék

A szolgáltatás adatai Intézmény: Magyar Mérnöki Kamara Regisztráció: Regisztrációt nem igényel Módosítás dátuma: 2012.01.09.

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon

Napi frissítésű adatbázis a Magyar Mérnöki Kamra tagságáról

Az adatbázisban ellenőrizhetők a tagok adatai, jogosultságai, de kereshetők különböző jogosultságú szakemberek is. A 104/2006 (IV. 28.) Kormányrendelet alapján a tagok értesítési címét is nyilvánosságra kell hozni a kamarai névjegyzékben. A többi adat megjelenítéséről a tag maga nyilatkozhat. [(3) A mérnöki kamarák a névjegyzékben a szakmagyakorló nevén, szakképzettségén, értesítési címén és nyilvántartási számán kívül egyéb adatot – így különösen: a jogosult mely (rész)területeken igazoltan kiemelkedően gyakorlott – is közzé tehetnek az érintett személy beleegyezésével.)

Amennyiben a keresett személyt nem találják a névjegyzékben, szíveskedjenek megkeresni az illetékes területi kamarát!