Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A Központi Azonosítási Ügynök eSzemélyi Azonosítási funkciója tervezett karbantartás miatt 2019.03.22 20:00 órától 2019.03.22 21:00 óráig nem lesz elérhető. Kérjük a fentiek figyelembevételét az elektronikus ügyintézés során!

Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

MORZSÁK

TARTALOM:Nyugdíjbiztosítási adategyeztetés

A szolgáltatás adatai Intézmény: Magyar Államkincstár Központi szerve mint nyugdíjbiztosítási szerv Regisztráció: Regisztrációt igényel Módosítás dátuma: 2012.12.19.

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon

Ezen az oldalon egyeztetési ügyének aktuális állapotát tekintheti meg, valamint az itt elhelyezett űrlapok segítségével lehetősége van az egyeztetési eljárás keretében használható ÁNYK űrlapok (nyomtatványok), valamint ezek kitöltéséhez szükséges program le- és feltöltésére.

Amennyiben adategyeztetési ügye hivatalból indult ügy és erről levélben tájékoztatást kapott, az eljárás megindítása előtt is van lehetősége az „Elektronikus ügyintézésre váltok” gomb alkalmazásával arra, hogy a papíralapú kapcsolattartást (ügyintézést) elektronikusra változtassa. Az elektronikus ügyintézés feltétele, hogy Ön rendelkezzen érvényes Ügyfélkapu regisztrációval. (Ügyfélkapu létesítését a www.magyarorszag.hu weboldalon kezdeményezheti.)

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályi előírások értelmében kérelemre történő ügyindítás esetén az eljárás megindítása kizárólag elektronikus úton történhet. Ezt követően azonban Önnek lehetősége van a kapcsolattartás módjának megváltoztatására a „Kérelem – kapcsolattartás módjának megváltoztatása” elnevezésű nyomtatvány benyújtásával.