Portál Navigáció


Portál al-navigáció


A Magyar Posta által nyújtott – elektronikus iratból hiteles papír alapú másolat készítése – KEÜSZ szolgáltatás befogadási igazolása a 2018.05.22. 04:30-tól 2018.05.22. 17:00-ig terjedő időszakban beérkezett küldemény-előállítási igények esetében késleltetve, az időszak végén kerül kibocsátásra, de mindenképpen biztosítva a munkanapon belüli visszaigazolást.
A hibrid konverziós szolgáltatás határideje a vonatkozó jogszabály (451/2016 Vhr. 126.§ (1) bekezdés) szerint 1 munkanap. A fentiek alapján a befogadási igazolás késleltetés a jogszabályi határidőt nem módosítja, így a művelet az elektronikus ügyintézési szolgáltatásokban semmilyen változást nem eredményez. A változás nem érinti az igények indítási lehetőségeit.
Tisztelettel: 
Magyar Posta
Posta Közigazgatási Levelezési Központ

MORZSÁK

TARTALOM:Kéretlen hirdetés (spam) bejelentése a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak

A szolgáltatás adatai Intézmény: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Regisztráció: Regisztrációt igényel Módosítás dátuma: 2011.03.11.

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon

Az elektronikus úton (SMS, fax, e-mail) érkezett kéretlen hirdetésekkel kapcsolatban tehet bejelentést, illetve eljárást kezdeményezhet a Nemzeti Média- és Hírközlés Hatóságnál. A bejelentéshez töltse ki a hivatkozott oldalon található elektronikus űrlapot.