Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A Központi Azonosítási Ügynök eSzemélyi Azonosítási funkciója tervezett karbantartás miatt 2019.03.22 20:00 órától 2019.03.22 21:00 óráig nem lesz elérhető. Kérjük a fentiek figyelembevételét az elektronikus ügyintézés során!

Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

MORZSÁK

TARTALOM:Adat és változásbejelentő lap egészségügyi szolgáltatási járulék fizetésére kötelezettek részére

A szolgáltatás adatai Intézmény: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Regisztráció: Regisztrációt nem igényel Módosítás dátuma: 2015.06.17.

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon

A kötelezettség keletkezését, annak megszűnését, a járulékfizetés átvállalását, az átvállalás megszűnését, a kötelezettség keletkezésétől, annak megszűnésétől, a járulékfizetés átvállalásától, illetve az átvállalás megszűnésétől számított 15 napon belül kell bejelenteni a ’T1011 számú adatbejelentő és változás-bejelentő lapon.

 

Elektronikus úton történő benyújtás menete:

  1. Regisztráljon az Ügyfélkapun!
  2. Telepítse számítógépére az Általános Nyomtatványkitöltő (ÁNYK) programot és az adott évre vonatkozó 'T1011 nyomtatványt a NAV honlapjáról!
  3. Töltse ki a nyomtatványt (kitöltési útmutató), majd jelölje meg küldésre (titkosítás) a „Kapcsolat az ügyfélkapuval” / „Nyomtatvány megjelölése elektronikus beküldésre” menüpontban.
  4. Küldje el a titkosított dokumentumot az ÁNYK „Kapcsolat az ügyfélkapuval” / „Nyomtatvány közvetlen beküldése az ügyfélkapun keresztül” menüpontjából, vagy az ügyfélkapu dokumentumfeltöltő szolgáltatásának segítségével.
  5. Ellenőrizze beérkezett, ill. elküldött dokumentumait az Értesítési tárhelyén.
    Az üzenetek (érkeztetési visszaigazolások, nyugták stb.) 30 nap után véglegesen törlődnek a tárhelyről, azonban a NAV által küldött dokumentumokat az eBEV Portálról visszamenőleg is letöltheti.
    Figyelem! Elutasító nyugta esetén, a nyugtában szereplő hibaüzenet alapján gondoskodjon a dokumentum ismételt elküldéséről.